ДИК: Европски фронт и ВРЕДИ со по 8 мандати во шестата изборна единица

Европски фронт 4 мандати, коалиција Вреди 1 мандат во 5 изборна единица Во шестата изборна единица коалицијата Европски фронт освои 8 мандати , коалиција ВЛЕН 8 мандати, соопшти Даштевски и додаде дека течат роковите за жалба. Додаде дека кусата прес конференцијата доцнела речиси два часа поради тоа што требало да ги пресметаат резултатите. Излезноста на … Продолжи со читање ДИК: Европски фронт и ВРЕДИ со по 8 мандати во шестата изборна единица