Идризово – најголем затвор или пазар во Македонија?

Претресот на Тигрите во затворот во Идризово изутрината финишираше, попладнето со машина за бетонирање која затвори два тунели кои ги копале затворениците. Келија по келија, се тресеа затвореници од првиот кат во Казнено поправната установа „Идризово“ откако во затворот влезе специјалната антитерористичка единица – Тигри. Обвинителството поради сомневање за извршени кривично-правни дејствија, претресот го направи … Продолжи со читање Идризово – најголем затвор или пазар во Македонија?