Лут зошто му ја уништиле марулата – татко на осомничен за убиството на Данка се жали од полицијата

Таткото на осомничениот за убиството на Данка Илиќ е лут затоа што полицијата му го ископала дворот и му ја уништила марулата. Тој во разговор со новинарите застана во одбрана на својот син и тврди дека неговата вина не е докажана. Тој дури најави дека ќе ја тужи полицијата доколку се докаже дека неговиот син … Продолжи со читање Лут зошто му ја уништиле марулата – татко на осомничен за убиството на Данка се жали од полицијата