Тошковски до Салиу: Ќе ви се извинам, но тоа не го видов на камерите

Внатрешна контрола ќе го испитува постапувањето на полициските службеници во врска со приведувањето на новинарот Фуркан Салиу, појаснува министерот за внатрешни работи Панче Тошковски. Според него, се работи за кривично-правен настан. „Внатрешна контрола ќе си постапи во целост согласно нејзините надлежности, внатрешна контрола за овие три месеци покажа дека можело и поинаку да се работи … Продолжи со читање Тошковски до Салиу: Ќе ви се извинам, но тоа не го видов на камерите