Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски изрази благодарност кон Владата и претседателот Заев за поддршката при инвестирањето во енергетиката и посветеноста на проектите во енергетскиот сектор.

ПВРСМ ЗАЕВ И ДИРЕКТОРОТ НА АД ЕСМ, КОВАЧЕВСКИ ГИ ПРОМОВИРАА НОВИТЕ ЕКОЛОШКИ АВТОБУСИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ НА РЕК БИТОЛА

ПВРСМ Зоран Заев и генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски денес промовираa шест нови еко-автобуси на природен гас-метан...

Рејхан Бајрами / 19 декември, 2020 15:02

Дежурни ќе бидат три билетарници, од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а отворена од 7 до 13 часот ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

УТРЕ АВТОБУСИТЕ ЌЕ ВОЗАТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД

УТРЕ АВТОБУСИТЕ ЌЕ ВОЗАТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД! Почитувани корисници на јавниот превоз, Ве информираме дека утре, вторник...

Рејхан Бајрами / 7 декември, 2020 12:58

Дополнителни автобуси (термини) на линија 59!

ЈСП со дополнителен број автобус за Задушница, ова е возниот ред

ЈСП Скопје информира дека поради верскиот празник Задушница, утре (06.11.2020 година) и во сабота (07.11.2020 година), на редовните линии...

Перо Милчин / 5 ноември, 2020 13:32

Потсетуваме дека режимот на јавниот превоз не е направен паушално, туку врз основа на бројот на валидации од електронскиот систем на наплата, а во неколку наврати извршено е и физичко броење на просечен број на корисници/патници.

НА ЛИНИИТЕ 2 и 2А СООБРАЌААТ ЗГОЛЕМЕН БРОЈ НА ВОЗИЛА

Почитувани корисници на јавниот превоз, Ве информираме дека во текот на денот на линиите 2 и 2А се вклучија дополнителен број...

Перо Милчин / 3 ноември, 2020 16:52

Дежурни ќе бидат три билетарници, билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче кои ќе работат од 7 до 19.30 часот, а отворена од 7 до 13 часот ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

ВО ПОНЕДЕЛНИК АВТОБУСИТЕ ЌЕ ВОЗАТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД, ДЕЖУРНИ ЌЕ БИДАТ ТРИ БИЛЕТАРНИЦИ!

ВО ПОНЕДЕЛНИК АВТОБУСИТЕ ЌЕ ВОЗАТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД, ДЕЖУРНИ ЌЕ БИДАТ ТРИ БИЛЕТАРНИЦИ, ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ 11- ОКТОМВРИ,...

Владо Марин / 9 октомври, 2020 16:15

Станува збор за линиите 2, 2А, 5, 24, 41, 42, 43, 50, 53, 55А, 57, 63, 63А, 65, 65Б, 67, 163, 165, 167, 180.

ВКЛУЧЕНИ СЕ ПОГОЛЕМ БРОЈ ВОЗИЛА ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, АВТОБУСИТЕ СООБРАЌААТ ПО ЛЕТЕН ВОЗЕН РЕД

Почитувани корисници на јавниот превоз, Ве информираме дека од денеска, вторник (6.10.2020 год) на поголемиот дел од автобуските...

Владо Марин / 6 октомври, 2020 13:31

Зголемен број автобуси на линија 60 ќе има и утре, петок (28.08.2020 год) од 7 до 18 часот!

ДЕНЕСКА И УТРЕ ЗГОЛЕМЕН БРОЈ АВТОБУСИ КОН МАТКА

УТРЕ АВТОБУСИТЕ ЌЕ ВОЗАТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД, СО ИСКЛУЧОК НА НЕКОЛКУ ЛИНИИ! Почитувани корисници на јавниот превоз, Ве информираме...

Владо Марин / 27 август, 2020 12:19

Новите автобуси се енергетски ефикасни, во согласност со последните технолошки трендови во оваа индустрија и ги задоволуваат стандардите за емисија на еуро 6.

ПЕНЗИОНЕРИ СО ШТРАФЦИГЕР ГИ КРАДАТ ПОЛНАЧИТЕ ЗА ТЕЛЕФОНИ ОД НОВИТЕ АВТОБУСИ НА ЈСП „СКОПЈЕ“

Граѓани опремени со штрафцигери се обидуваат да ги украдат полначите за телефони кои ги има во новите автобуси на гас на...

Катерина Крстиќ / 6 август, 2020 14:24