Физичката пресметка помеѓу вработените лица во агенција за обезбедување "Унит" и оштетеното лице продолжила во блискиот кафе бар кој во тоа време бил затворен.

Повторно инциденти во Кочани: Брутална тепачка пред казиното “Sherry”!

Денеска во раните утрински часови (околу 2 часот по полноќ) пред казиното “Sherry” во Кочани се случило потешко нарушување...

Рејхан Бајрами / 23 август, 2019 21:45