Од директно одговорно лице за превенција за настаните од 27-ми април, Агим Нухиу остана заменик министер и во оваа власт и е сведок, а не обвинет за инцидентот во собранието

Спасовски на грешка откри колку е “виновен” тогашниот министер Нухиу

Во сведочењето пред судот за настаните на 27-ми април Министерот за внатрешни работи, вице-премиер и потпретседател на СДСМ...

Мирко Бачиќ / 10 септември, 2018 6:08

Нихиу како заменик министер остана вечен, "владееше" и за време на ВМРО - ДПМНЕ и сега за време на СДСМ, и никогаш за ништо не понел службена одговорност

ДУИ пред референдумот ќе вработува и унапредува над 108 Албанци во МВР?

Многубројни критики дека Албанците во рамките на МВР со години не унапредуваат, конечно дадоа резултати, објавија медиумите...

Мирко Бачиќ / 7 септември, 2018 10:13