Андријана и Тоше биле заедно во периодот од 2001 до 2004 година.

(ФОТО) Сега сигурно не би е препознале: Таа беше некогаш голема љубов од Тоше Проески!

Андријана Будимир беше долгогодишна девојка и голема љубов на Тоше Проески, а по  трагична смрт  на Тоше таа одлучи целосно...

Сара Фемина / 13 декември, 2021 16:24

Сите ме убедуваа дека не треба да се откажам од себе. Животот оди понатака, изјавуваше Будимир.

Ова беше ГОЛЕМАТА ЉУБОВТА ОД ТОШЕ- пред 12 години остана без него, а сега има среќен брак со овој човек!

Адријана Будимир беше девојка од Тоше Проески, најпознатиот пејач на Балканот кој загина во тешка сообраќајна несреќа 16...

Сара Фемина / 15 април, 2019 15:47