Раб на егзистенција

2.000 вработени оставени на цедило: Врие во Македонски пошти, најавени протести и штрајкови

Состојбите во кои се наоѓа акционерското друштво во државна сопственост „Национална пошта“ се повеќе од алармантни. Илјадници...

Калина Мартинска / 16 април, 2024 16:52

Со пропаѓањето на Еуростандард банка блокирани се 100.000 сметки, а над 40.000 пензионери се оставени без своите пензии, измамени штедачи и над 50 милиони евра дадени во лоши кредити без покритие.

Неизвесна судбината на над 2000 вработени во АД Пошти поради скандалот тежок 200 милиони евра!

Скандалот тежок 200 милиони евра, ја донесе во неизвесност иднината на 2300 вработени од АД Пошти на Македонија, поради пропаѓањето...

Катерина Крстиќ / 4 септември, 2020 19:15