Во неизвесна трка до самиот крај, тој успеа да го победи македонскиот пливач Евгениј Поп Ацев, кој, пак се искачи на првото место во генералниот пласман.

Французинот Аксел Рејмонд победник на ОХРИДСКИОТ МАРАТОН!

Аксел Рејмонд од Франција, актуелниот светски првак, е победник на Охридскиот маратон кој се одржа денеска. Аксел Рејмонд...

Сара Фемина / 24 август, 2019 19:22