Фатос Љумани си поднел оставка откако дознал дека Министерството за култура нема да му го продолжи мандатот

Неславен почеток на Албанскиот државен ансамбл во Македонија

По само една година од формирањето на Албанскиот државен ансамбл во Македонија, неговиот директор Фатос Љумани си поднел...

admin@magazin / 29 март, 2019 7:26