Примабалерината повторно ќе ја толкува главната улога во балетската премиера „Либертанго“ на Астор Пјацола

Александра Мијалкова во Либертанго на Пјацола

  На 14 јуни 2018 на сцената на Македонската опера и балет, премиерно ќе биде реализирана балетската претстава „Либертанго“...

admin@magazin / 5 јуни, 2018 10:39