Претходно полицијта за Вечер изјавија дека за сега не може да се откријат повеќе детали за настанот, единствено што се знае е дека е пукано е врз Камер Идризи, Јетон Кривањева, Африм Сулмани и Енсар Исени.

ФОТО: Пеплосан “Туарегот” и оружјето со кое се пукаше во “Александар Палас”

Вчера вечер страотна слика од елитниот хотел со 5 ѕвездички Александар Палас ја запрепасти јавноста. Имено нешто по полноќ...

Катерина Крстиќ / 1 декември, 2019 18:16

Од полицијта за Вечер велат дека за сега не може да се откријат повеќе детали за настанот, единствено што се знае е дека е пукано е врз Камер Идризи, Јетон Кривањева, Африм Сулмани и Енсар Исени.

ФОТО: ПОЗНАТИ ЛУЃЕТО И НАЈНОВИТЕ ДЕТАЛИ ОД ПУКАЊЕТО во Александар Палас

Полицијата за ВЕЧЕР потврди дека и се познати имињата и деталите за пукањето кај скопскиот хотел Александар Палас кое се...

Катерина Крстиќ / 14:57

Конференцијата „Профемина“ ќе го има своето второ издание на 30 ноември, во хотелот „Александар палас“

„Профемина„ со директни совети од лекари, за вашиот изглед повторно во Скопје!

„Профемина“ е регионална конференција, која се организира во повеќето земји каде што се издава магазинот „Убавина и здравје“....

admin@magazin / 24 ноември, 2018 20:47