Уште во текот на 70-тите години најбогатиот слој на Американците поседувал 7% од националното богатство.

19 милијардери во САД на чело со СОРОС, бараат најбогатите граѓани во САД екстра да се оданочуваат!

Демократката партија во САД сака да го стави се поголемиот јаз меѓу најбогатите 1% од Американците и остатокот од населението...

Рејхан Бајрами / 26 јуни, 2019 20:21