Во тетовскиот универзитет продолжува праксата на непотизам.

Вулнет Амети, до ректор со политика, наместо со наука!

Од 2013 година професор доктор Вулнет Амети, е ректор на Државниот универзитет во Тетово. Одлуката денеска ја донел Сенатот...

Рејхан Бајрами / 6 јуни, 2019 19:45