"The Discoverer" како интернационален туристички портал, направи патеписни репортажи од топ 5 туристички дестинации кои треба да ги одбегнете и понуди топ 5 како замена

The Discoverer: Избегнувајте го Дубровник, посетете го Охрид!

“Избегнувајте го Дубровник, посетете го Охрид” е насловот на статијата што ја објави електронското издание на српски...

Мирко Бачиќ / 10 септември, 2018 15:10