Дали преговорите се прошириваат и со Анкетната комисија за СЈО ?

Нова средба за Законот за ЈО, дали преговорите се прошируваат и за Анкетната комисија за СЈО ?

Се обновуваат разговорите во работните групи на власта и опозицијата за законот за јавно обвинителство. За таа цел за денеска...

Узунов Бобан / 23 септември, 2019 9:00

После подолго време Анкетна Комисија во Собрание

Анкетна Комисија во Собрание ќе испитува како Катица Јанева ги трошела нашите пари !

Антонио Милошоски, пратеник од ВМРО – ППМНЕ денеска на прес конференција обзнани дека пратениците од неговата партија...

Узунов Бобан / 17 септември, 2019 14:50