Екс министерската за култура Ганка Цветанова, на социјалните мрежи му порача на премиерот да не го користи повеќе англискиот јазик.

После вчерашниот ЛАПСУС на Заев, Ганка Цветанова му порача: „ПЛИЗ ДОНТ СПИК ИНГЛИШ ЕНИ МОР„

Ганка Цветанова бившата министерка за култура му порача на премиерот Заев преку социјалните мрежи повеќе да не зборува на...

Перо Милчин / 16 јуни, 2019 11:40