Со оваа инвестиција, манастирот ќе биде подостапен за сите верници, добронамерници, туристи, љубители на манастирскиот туризам.

Започна асфалтирањето на паркингот на Лешочкиот манастир, Општина Теарце

На овој голем празник, Св. Архангел Михаил, започна асфалтирањето на паркингот на Лешочкиот манастир, Општина Теарце, изјави...

admin@magazin / 21 ноември, 2020 11:27

Дека нешто се работи покажува и фактот дека иако е Недела, се работи под полна пареа на магистралниот пат Стража - Кичево.

Се асфалтира магистралниот пат Стража – Кичево

Дека нешто се работи покажува и фактот дека иско е Недела, се работи под полна пареа на магистралниот пат Страѓа – Килево.  Иако...

Македонка Димкин / 3 јуни, 2018 14:32