Извори од СЈО за КОД велат дека најмалку два пати Бојан Јовановски ја посетил Катица Јанева во нејзината канцеларија во СЈО.

НА ЛАГАТА КРАТКИ И СЕ НОЗЕТЕ: Катица Јанева на спикерфон додека Боки 13 барал рекет (видео)

Катица Јанева на спикерфон додека Боки 13 барал рекет- тоа го снимил сведокот, потврди за Телма, јавната обвинителка, Вилма...

Сара Фемина / 20 јули, 2019 18:13