Знае ли некој кој кого овдека онади додека сите се онадат ?

Снимки и свиркачи направија ршум по бракови, репутации, судство, власт, партии…

Толку снимки и сниматели се појавија денеска, да просто човек не може а да не стане или остане параноичен. Неовластено се...

Магдалена Стојмановиќ / 24 февруари, 2020 14:31

На јутјуб се појавија снимки на кои се слуша како глас кој наликува на познатиот бизнисмен кој е сведок во “Рекет“, но и обвинет во случај на СЈО, како бара контакт со Вице Заев и се заканува ако не се заврши работата дека ќе крварат сите. Според она што се слуша од материјалот поставен на Јутјуб, се заканува дека доколку не дојде до договор ќе „бомбардира“ со материјали од Бугарија како Ким Јонг, но се открива и блискоста и координираноста со опозицијата.

(АУДИО) НОВИ СНИМКИ ЗА РЕКЕТ: Ако треба крв, и крв – нема да дозволам да ми го Газат достоинството!

Случајот „Рекет“ го зазема најголемото внимание во Македонија, по второто рочиште на кое сведочеше и бизнисменот Орце Камчев...

Весна Петровска / 7 декември, 2019 12:20