Од сопствено искуство можам да претпоставам кој е инспираторот за вчерашната бомбастична заканувачка прикаска.

Ацо Кабранов: Никогаш нема да им простам на Боки и Сергеј за мутираните јавувања

Ацо Кабранов, поранешниот главен и одговорен уредник на 1ТВ, на која воедно сопственик беше Боки 13 првоосомничениот во случајот...

Едмонд Бекири / 29 март, 2022 15:18

Претходно и Јадранка Костова потврди дека ја напушта телевизијата, со тоа што и истече авторскиот договор преку кој беше ангажирана.

АЦО КАБРАНОВ ЈА НАПУШТИ ЧЕЛНАТА ПОЗИЦИЈА НА 1ТВ, КАКО ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК!

Ацо Кабранов ја напушти челната позиција како главен и одговорен уредник на 1ТВ, која е во сопственост на рекеташот Бојан...

admin@magazin / 16 јули, 2019 16:35