„Груевизмот е длабоко всаден во институциите“, истакна Рамковски, порачувајќи дека е исплашен, бидејќи Груевизмот и по три години е уште силен.

РАМКОВСКИ: „Груевизмот е длабоко всаден во институциите, СИТЕ НЕ ПЛАШИ“

Неможноста да се видат ѕвездите и светлоста на денот го менуваат човекот засекогаш“, вака сопственикот на згаснатата А1...

Сара Фемина / 21 декември, 2019 21:50

Еве информација и за Велија Рамковски, сопственикот на поранешната А1 телевизија: Боки се обидел да ја регистрира и трговската марка А1 -Северно Македонска ТВ. Со кого ли се договорил за таа работа?

НЕВЕРОЈАТНО: Боки Тредичи аплицирал за трговските марки Македонска Пошта и Македонски Телеком!

Во периодот од 2018 и 2019 година, Бојан Јовановски, осомничен во аферата „Рекет“, во Бирото за индустриска сопственост се обидел...

Перо Милчин / 20 октомври, 2019 8:34

Медиумите се едни од главните фактори за развивање на демократските процеси во секоја држава, вели Велија Рамковски.

(ВИДЕО) Велија Рамковски: „Да постоеше А1 телевизија денес, фокусот ќе ѝ беше на Европската Унија„

Поранешниот сопственик на А1 телевизија Велија Рамковски завчера започна со емитување на видео емисии за состојбата со медиумите...

Перо Милчин / 28 септември, 2019 9:21

По повеќе од 18 години телевизијата престана да емитува програма на 30 јули 2011 година поради одлука на Агенцијата за електронски комуникации.

НОВО НОВО: А1 телевизија повторно се враќа на малите екрани?

По девет години од згacнувањето на телевизија А1ТВ чиј сопственик беше Велија Рамковски, таа наскоро повторно ќе се отвори,...

Перо Милчин / 19 август, 2019 15:49