Тој исто така имал белодробна емболија и неколку операции, вклучително и операција на гласните жици.

Почина градоначалникот на Загреб Милан Бандиќ

На 66-годишна возраст почина градоначалникот на Загреб Милан Бандиќ, јавија хрватските медиуми! На Бандиќ му се слошило касно...

Мирко Бачиќ / 28 февруари, 2021 9:39