Ако сите личности од словенско потекло и нивниот придонес за човештвото се отстранат од светот, Планетата би се вратила во камено доба.

Теорија на заговор или Вистина право во центар?

Владимир Путин истакна дека оние кои го собрале биолошкиот материјал на Русите можат со него да го направат она што го сакаат,...

Перо Милчин / 28 април, 2022 16:10