Премиерот на Белизе е најпопуларен странски премиер во Македонија

Еве кој е премиерот на Белизе и по што е познат

Оливер Бароу (роден на 2 март 1951 година) е политичар од Белизе, кој е премиер на Белизе од 2008 година и е лидер на Обединетата...

Узунов Бобан / 26 јуни, 2019 15:18

Милошоски: Само заменикот има законско овластување да го менува министерот за финансии. Доколку документите од министерството за финансии ги Потпишува премиерот, тоа ќе биде злоупотреба на службената положба и овластување!

(видео) Милошоски: Само во Белизе има и премиер и министер за финансии, кој е најпознат по криминал и корупција.

Жестока дебата се разви во македонскиот парламент за предлогот за двојната фунцкија на Заев, каде се предлагаше да биде и...

Узунов Бобан / 14:54

Самсоненко преку својата фирма за обложување “Бетсити Кипар Лимитед“ активно ќе лобира во Република Кипар, за датум за ЕУ!

Заев и Самсоненко се пример за помирување и инвестиции, изјави Костадинов!

Костадин Костадинов (Манулач) денес одржа прес конференција по повод приемот што премиерот Заев го организираше за ракометарите...

Мате Парлоф / 5 јуни, 2019 10:54