Моника Белучи и покрај тоа што важи и понатака за секс симбол по светот, таа за себе изјавува дека скромноста е еден дел од нејзиниот успех.

Италијанската лепотица Моника Белучи ја открива тајната на својот изглед.

Во светот позната како господарка на убавината,Моника Белучи ја открива тајната на својот изглед и како таа го одржува своето...

admin@magazin / 19 ноември, 2018 17:37