Имено тој е еден од оние кои бараат поагресивно однесување кон Кина. 

„Вистината ја кријат како и за Чернобил“: Американци откриваат шокантни тајни за коронавирусот!

66- годишниот Стив Бенон кој е еден од оние кои му помогнаа на Трамп за победата на претседателските избори во 2016 година а воедно...

Катерина Крстиќ / 15 јули, 2020 10:46

Човекот според чија стратегија Доналд Трамп стана прв човек на Америка

Стратегот на Доналд Трамп: Ултра десните партии ќе победат на европските избори !

Поранешниот советник на американскиот претседател Доналд Трамп, Стив Бенон предвидува дека следната недела на европските...

Узунов Бобан / 22 мај, 2019 10:15