Ние немаме никакви ингеренции за дивоградбите, каков е статусот на останатите две платформи во езерото Матка ми е непознат.

ШИЛЕГОВ ПРИЗНА: “Тврдењето на Беџети делумно е ТОЧНО”

На денешната прес конференција градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, изјави дека нема никакви ингеренции за дивоградбите,...

Рејхан Бајрами / 13 август, 2019 16:55

Беџети нагласи дека две недели подоцна Антикорупциската комисија во, според него, нестандардна процедура во споредба со нивниот начин за работење, набрзина покренала постапка против него.

БЕЏЕТИ ГО ОБВИНИ ЗАЕВ: “Премиерот бараше да влијаам за да се смени претседател на суд”

Градоначалникот на Општина Сарај, Блерим Беџети денеска изјави дека Државната комисија за спречување корупција покренала...

Перо Милчин / 14:52