Груевски беше во брак со Арбутина додека беше министер за финансии.

Скромна и вљубеник во модата: Приказната за првата сопруга на Груевски(ФОТО)

Пред да се ожени со сегашната сопруга Боркица, поранешниот премиер Никола Груевски беше во брак со докторката Сузана Арбутина. ...

admin@magazin / 22 ноември, 2020 0:10