Накова важи за една од најубавите жени во Македонија

ФОТО: Александра Накова во минијатурно бикини ги запали социјалните мрежи

Моделот Александра Накова пред неколку години беше доста активна во поглед на фотосесиите од работата како модел. Откако...

admin@magazin / 6 септември, 2018 15:57