Јанчев со јавна благодарност до ското цела влада

Митко Јанчев јавно се заблагодари на Заев и половина влада за помошта по сообраќајката на неговиот син

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, јавно им се заблагодари на премиерот Зоран Заев, на министерот за здравство Венко...

Узунов Бобан / 11 јуни, 2019 14:57

Во време кога на јавната администрација им се заканувааат со откази и работа во приватниот сектор, партиските кадри јавно се заблагодаруваат за вработувањата со книшка

Член на СДСМ од Прилеп јавно се фали дека го вработила партијата

Активист на СДСМ, Петар Тошкоски, на својот фејсбук профил се пофали дека се вработил во општата болница во Прилеп, а особена...

Мирко Бачиќ / 17 декември, 2018 15:02