Судскиот оглас е објавен јавно во вчерашниот број на Службен весник, бидејќи Груевски не достапен и нема друг начин да биде информиран тој.

Боркица се разведува од Груевски

Сопругата на поранешниот премиер, Никола Груевски, Боркица Груевска пред Основниот граѓански суд во Скопје поднела барање...

admin@magazin / 20 јули, 2022 0:28

Државата е составена од над 100 острови, често се верува дека има 115 острови, но во уставот на Сејшелите се наведени 155 острови.

Баш му е гајле: Никола Груевски со сопругата на Сејшелски острови: Боркице дали ме снимаш(ВИДЕО)

На социјалните мрежи осамна видео од екс премиерот и лидер на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски кој во 2018 година заедно со својата...

Перо Милчин / 5 февруари, 2020 19:59

Поводот за ова вечерно журкање на Боркица е роденденот на еден скопски локал, кој се наоѓа во близина на станот каде таа живееше со експремиерот, а сегашен бегалец, Никола Груевски.

РАСПОЛОЖЕНА И СРЕЌНА СО ПРИЈАТЕЛИ: Боркица Груевска лумпува на забава во скопски локал(ФОТО)

Боркица Груевска, сопруга на екс лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски пред неколку дена беше забележана во скопски локал...

admin@magazin / 3 ноември, 2019 21:29