Сето го правам на сопствен трошок, бидејќи платата е недоволна за едно патување во странство, но тоа секако не ме спречува да работам за доброто на Татковината, без да побарам ниту денар дополнителни трошоци!

Охрабри се Мицкоски – излези нa дебaтa сo Љубе Бошкоски!

Љубе Бошкоси го повика на ТВ дуел лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, откако вчера од партијата обвинија дека и Бошкоски...

Стојче Бушин / 28 октомври, 2020 12:13

Неговата состојба во овој момент е комплицирана, но подетални информации до овој момент нема.

Љубе Бошкоски префрлен на инфeктивнa клиника поради влoшeнa здpaвcтвeнa состојба

Екс-министерот за внатрешни работи Љубе Бошкоски вчера попладне бил примен на инфективна клиника откако неговата состојба...

Стојче Бушин / 23 септември, 2020 7:23

За нив е многу важно да Република Македонија да добие претседател кој ќе ги обедини граѓаните, без оглед на нивната национална, етничка или верска припадност.

Љубе Бошкоски: Обединети за Македонија ќе го поддржат Пендаровски за претседател !

Претседателството на Обединети за Македонија во својот состав донесе едногласна одлука да го поддржи заедничкиот кандидат...

Рејхан Бајрами / 24 март, 2019 16:52