Зоран Бојаровски како да не живеел долго време во Македонија, па затоа не знае дека движењето БОЈКОТИРАМ водеше кампања да не се излегува на гласање

Движење БОЈКОТИРАМ: Водевме кампања за народот да не излезе на гласање, со цел да не биде исполнет цензусот

Шефот за комуникации и поранешен новина и голем подржувач на СДСМ кога беше во опозиција, Зоран Бојаровски како и власта...

Данаил Михајловски / 1 октомври, 2018 15:13