Денеска во Собранието, беше изгласан Законот за прекинување на бременоста

Жената сама ќе одлучува за абортус- изгласан Законот за прекин на бременоста

Денеска во рамките на 91-та седница во Собранието, беше изгласан Законот за прекинување на бременоста. Согласно новоизгласаниот...

Катерина Крстиќ / 14 март, 2019 15:40