Претседателот Пендаровски најави дека ќе ги поддржи барањата на невладините организации за намалување на ингеренциите на претседателот.

Пендаровски: “Кога ќе ми заврши мандатот нема да барам претседателска пензија и канцеларии„

Ново избраниот претседател Стево Пендаровски, на денешниот брифинг со новинари рече дека по завршувањето на мандатот нема...

Сара Фемина / 22 мај, 2019 16:58

Вицепремиерот за економски развој, незадоволен што го критикувале, фрлал со фломастери по новинарите на денешниот брифинг

Анѓушев им се налутил на новинарите, па ги гаѓал со фломастери

Вицепремиерот Кочо Анѓушев им се налути на новинарите, па денес со фломастери фрлаше по нив. Дел од новинарите на социјалните...

Мирко Бачиќ / 6 септември, 2018 13:45