Измама со социјална помош

Бугарска банда сруши рекорд и направи најголема измама во историја на Велика Британија

Петмина бугарски државјани се обвинети дека се најголемите крадци на социјални бенефиции во криминалната историја на Велика...

Калина Мартинска / 10 април, 2024 16:54