Првата припаѓаше на Марија, ќерка на поранешниот претседател на СРЈ, Слободан Милошевиќ, а втората на Никола Антиќ, лекар и поранешен директор на Народниот фронт на ГАК, кој отвори приватна канцеларија таму.

Продадена луксузната вила од Марија, ќерката на Слободан Милошевиќ: ПОГЛЕДНЕТЕ КОЈ ЈА КУПИ

Две третини од куќа во белградскиот булевар „Дјук“ Александар Караѓорѓевиќ, познат како замок Марија Милошевиќ, денес беше...

Сара Фемина / 26 декември, 2019 23:55

Капитенот на Вардар, Стојанче Стоилов по вторпат ја подигна титулата европски шампион.

Ракометниот шампион Стојанче Стоилов доби булевар со негово име „Столе Стоилов 5“!

Од вчера во Кафе ресторанот „Рустинка“, кој е во сопственост на братот на Стоилов, Стефан Стоилов, пишува Булевар „Столе...

Перо Милчин / 9 јуни, 2019 10:14

Дали владата ќе им ја исполни и оваа желба на Хелените?

Грците лути: Автопатот го прекрстивте ама булеварот остана „Александар Македонски“

Грчки претставници реагираат до македонските власти целосно да се спроведе ветувањето за менување на имињата на сообраќајницата...

admin@magazin / 2 јули, 2018 13:46