Не стивнуваат рекациите по повод авантурата на Бујар Османи

Братот на Ермира Мехмети до Османи: Да отидеше до Мала Речица и да побараш да стават државно знаме

Поранешен активист на Шарената револуција, а сега советник на генералниот секретар на СДСМ, Замир Мехмети ја критикува акцијата...

Узунов Бобан / 17 септември, 2019 14:58