Во последниот извештај на СЗО, стои дека лажните вести за неквалитетните вакцини довеле до пораст на заболени лица од морбили.

Шокантна вистина за вакцините: Како ЦИА е поврзана со недовербата во вакцините, дали предизвикуваат аутизам, има ли жива во нив?

Бројот на лица заболени од морбили е во пораст ширум светот, на пример во Њу Јорк владее една од најстрашните епидемии последните...

Катерина Крстиќ / 29 март, 2019 13:07

„Единствено добро што родителите можат да направат за своите деца е да им овозможат добро здравје, грижа и многу љубов, напиша на својот фејсбук профил министерот Филипче

Министерот Филипче денеска ја вакцинираше својата внука

Министерот за здравство Венко Филипче објави на Фејсбук дека ја вакцинираше внуката Илина во обид да ја охрабри македонската...

Перо Милчин / 10 јануари, 2019 13:44

Владата на СДСМ треба да се соочи со проблемот што го создаваше, а тоа е општа недоверба кон докторите и здравството, се заради политички поени

Филипче да го вакцинира Никола Тодоров!

“Недовербата на граѓаните во вакцините ја предизвика токму досегашната неодговорна, криминална власт во заминување од...

Данаил Михајловски / 3 јануари, 2019 14:55