Врховниот Суд донесе начелна одлука дека мандатот на СЈО за поднесување на нови обвинителни акти е завршен.

Дали СЈО е скап театар, политички инструмент или агенција за вработување!?

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски, изјави дека е донесено начелно мислење дека СЈО по 30 јуни 2017 не смее веќе...

Данаил Михајловски / 7 февруари, 2019 14:07