Како го стекнал станот Сашо Василевски ?

Антикорупциска ќе испитува како екс директорот на МЕПСО Сашо Василевски купил стан од осомничен на СЈО !

Антикорупциската комисија ќе го испитуа имотот на неодамна разрешениот директор на МЕПСО, Сашо Василевски. Предметот антикорупционерите...

Узунов Бобан / 5 август, 2019 14:21

Дали унапредувањето на ќерката на пратеникот Василевски е дел од пакетот на договорот за гласање за промена на името ?

Пратеникот Сашо Василевски сеуште наплаќа за Северна,неговата ќерка унапредена на висока раководна позиција ?

Ќерката на пратеникот Сашо Василевски, Олга Василевска (26), вработена во А.Д Железници на Македонија-Транспорт во време кога...

Узунов Бобан / 11 јуни, 2019 9:04