Ми се смачи веќе, кога ќе го читам името Никола Груевски со неговите статуси. Се до оној момент додека не го прифати таканаречениот "пржински договор" со кој доброволно се откажа од власта , ставав рака во оган за обој човек, бидејќи мислев дека е вистински патриот и заштитник на својот народ.

Груевски и Мијалков се виновниците поради кои денес лежат во затвор невини луѓе

Грешките кои ги направи Груевски кога не го притвори Зоран Заев и веднаш не го избрка (или притвори) неговиот братучед Сашо...

Мате Парлоф / 9 септември, 2023 20:59

Ако сите личности од словенско потекло и нивниот придонес за човештвото се отстранат од светот, Планетата би се вратила во камено доба.

Теорија на заговор или Вистина право во центар?

Владимир Путин истакна дека оние кои го собрале биолошкиот материјал на Русите можат со него да го направат она што го сакаат,...

Перо Милчин / 28 април, 2022 16:10

Затоа јас ќе очекувам многу од оние кои во иднина би ги гласал. Корона ќе ни ги отвори на сите очите, и на политичарите ќе им требаат многу аргументи да го убедат гласачот.

БЕЛЕСКИ: После вирусот КОРОНА, на политичарите ќе им треба многу аргументи да ги убедат гласачите за подобра иднина

После завршувањето на пандемијата Covid 19 очекувањата од политичарите нема да бидат исти како и пред почетокот на истата. Имено...

Перо Милчин / 19 март, 2020 18:33