Оваа година градиме и реконструираме нови велосипедски патеки во должина од 16 километри.

ШИЛЕГОВ: “За две години Скопје ќе биде велоград„

За две години од сега Скопје ќе биде велоград со развиена велосипедска мрежа што ќе ги поврзува сите населби во главниот...

Сара Фемина / 18 септември, 2019 14:10