Страотните поплави однесоа и две жртви . Еден постар маж од 70 години загина од струен удар во својата куќа кога се обидел да ја уклучи пумпата за вода,  додека Дејли меил пренесува дека уште една жртва настрадала од поплавите.

Поплавите однесоа две жртви, градоначалникот испрати порака: Венеција е на колена

Страотните поплави кои ја зафатија Венеција оставија тешки последици врз градот. Веќе неколку дена Венеција се соочува со...

Катерина Крстиќ / 14 ноември, 2019 9:32