Таа иронично вели дека ако треба ќе престанеме да дишеме, ама да си градите, мислејќи на тоа дека можеби е подобро да се направат паркчиња и да се посадат дрва.

Весна Бејби: И така сите ќе умреме, барем вие да си градите

Познатата македонска актерка Весна Бејби Петрушевска по информацијата дека Општина Кисела Вода во Расадник планира да...

Катерина Крстиќ / 7 ноември, 2019 10:22

Знаете колку е поразително кога дете од 16 години ќе соопшти:”Мамо јас ќе одам да учам и ќе те повлечам и тебе. Се утепа од работа за ништо.”

ВЕСНА БЕЈБИ: Премиере утре ако умрам, ќе ја ставам државата на трошок, затоа што не можам да “тргнам” денар на страна

Денешниот пост на Фејсбук профилот на премиерот Заев каде што пишува: „Македонија ја правиме убаво место за живеење“, актерката...

Сара Фемина / 11 август, 2019 21:05

Во животот имам толку направено за оваа држава и сеуште правам, помагам, творам, борец сум за прашања кои не се ни обиделе да ги отворат

Весна „БЕЈБИ” распали по БОКИ 13: „Изигруваш голем хуманитарец, а навредуваш достоинство на стари лица„

Актерката Весна Бејби Петрушевска се огласи со Фејсбук статус на социјалните мрежи за аферата Рекет и напиша дека е страшно...

Сара Фемина / 5 август, 2019 9:19