Па доколку некој се обиде да ве измами, веднаш блокирајте го на Вибер, а принтскрин може да испратите и на “Вибер“ за да дознаат за спамот и да предупредат за некој друг да не може да биде измамен.

Бидете внимателни кружи нова измама на ВИБЕР- ако ви стигне ваква порака пријавете веднаш

Речиси секој од нас користи Вибер апликација која овозможува полесен контакт, но бидете внимателни бидејќи кружи нова измама...

Катерина Крстиќ / 8 ноември, 2019 18:31

Според информациите од Обвинителството, вториот дел од истрагата нема да завршува следниве недели.

Се открива вистината: Во мобилниот на Боки 13 фатена вибер порака од осомничена која напишала 3.000, 5.000, 10.000!

Обвинителството за организиран криминал и корупција за истрагата „Рекет“ има во раце вибер пораки испратени од една од...

Рејхан Бајрами / 20 октомври, 2019 12:30