Дали вработените во Македонската филхармонија се изложени на притисок поради фејсбук статуси?

Цензура во Македонската филхармонија!?

Вработена музичарка во Македонската филхармонија побара од редакцијата на магазин.мк да објави извинување поради изнесен...

Стефан Каневче / 4 мај, 2019 0:00

Директорот на Филхармонија, Илиески пробал на незаконски начин да воведе нова систематизација за нови работни места, по што ја сменил претседателката на Управниот одбор

Во филхармонија се отпушта по желба на директорот

Министерот Асаф Адеми без никакво образложение ја разрешил м-р Бранка Костиќ Марковиќ од позицијата Претседател на Управниот...

Мирко Бачиќ / 25 ноември, 2018 6:19