Човекот за кој се верувало дека е менаџер на продавница отворил оган, а потоа го свртел пиштолот кон себе и сега е мртов.

Пукање во Вирџинија: Напаѓач уби десетина луѓе во супермаркет

Вооружен маж уби десет луѓе во супермаркет Волмарт во Чесапик, во американската сојузна држава Вирџинија, соопшти полицијата,...

Мате Парлоф / 23 ноември, 2022 9:05